fbpx
skip to Main Content
Ring oss for en hyggelig prat. Stavanger: 51567310 - Sandnes: 51662184

Hvorfor velge Skagen Trafikkskole?
Vi skal være best på service og trivsel! På Skagen Trafikkskole jobber det 17 engasjerte trafikklærere som alle er opptatt av at du skal få en god og grundig opplæring som gjør deg til en trygg bilfører. Vi skal stå på for at du skal oppleve godt utnyttede teori- og kjøretimer. Alle som tar opplæring kl B hos oss får også 24 måneders gratis tilgang til teorifilm.no (verdi 2000 kr) som vil lette innlæringen av både teori og praksis.

Pakkepris kl B?
Vi har ikke pakkepris for klasse B. Variasjonen mellom elevene er så stor i denne klassen at det er mest hensiktsmessig å kjøpe de kjøretimene du har behov for uten å låse dem inn i en pakke. For å lettere kunne sammenligne våre priser med andre har vi laget en oversikt over hva den obligatoriske opplæringen koster hos oss. Her har vi også laget en oversikt over hva førerkortet kan komme til å koste medregnet kjøretimer, obligatoriske timer samt gebyrer til NAF og Statens vegvesen.

Ikke møtt
Du belastes for kjøretimer du ikke møter til. Vennligst gi beskjed om du blir forsinket. Læreren din vil forsøke å nå deg dersom du uteblir, via SMS og / eller oppringing.

Avbestilling
Kjøretimer skal avbestilles senest kl 12.00 siste virkedag før avtalt time. Ved senere avbestilling vil du bli belastet for timen(e).
Ved sykdom vil du ikke bli belastet for timen(e) dersom du fremlegger legeattest.

  Send oss informasjon, så tar vi kontakt

  Hvilken avdeling gjelder det:
  StavangerStrandSandnes

  Påmelding?
  JA, takk til tilbudet.

  Hvor har du hørt om oss ?
  FacebookTv-vestInstagramFerjeHjemmesideVennerAnnonseAvisGoogle

  *Du får epost kopi av innsendt skjema.