fbpx skip to Main Content
Ring oss for en hyggelig prat. Stavanger: 51567310 - Sandnes: 51662184

Hvorfor velge Skagen Trafikkskole?
Vi skal være best på service og trivsel! På Skagen Trafikkskole jobber det 19 engasjerte trafikklærere som alle er opptatt av at du skal få en god og grundig opplæring som gjør deg til en trygg bilfører. Vi skal stå på for at du skal oppleve godt utnyttede teori- og kjøretimer. Alle som tar opplæring kl B hos oss får også 24 måneders gratis tilgang til teorifilm.no (verdi 3000 kr) som vil lette innlæringen av både teori og praksis.

Pakkepris kl B?
Vi har ikke pakkepris for klasse B. Variasjonen mellom elevene er så stor i denne klassen at det er mest hensiktsmessig å kjøpe de kjøretimene du har behov for uten å låse dem inn i en pakke. For å lettere kunne sammenligne våre priser med andre har vi laget en oversikt over hva den obligatoriske opplæringen koster hos oss. Her har vi også laget en oversikt over hva førerkortet kan komme til å koste medregnet kjøretimer, obligatoriske timer samt gebyrer til NAF og Statens vegvesen.

Fraværsgrensen eller jobb?

Vi forsøker å være så fleksible som mulig. Sett deg ned sammen med oss og planlegg fremdriften. Utnytt fritimene dine. Kanskje har du en dag du starter litt seinere eller slutter tidligere?  Er du morgenfugl så klarer vi kjøretimen før skolen begynner. Det er også en god idè å begynne på opplæringen tidlig, gjerne allerede fra 16 år. Tenk også igjennom hvilket utbytte du ønsker å ha av kjøretimen. Er du klar for å jobbe effektivt etter en lang dag på skole eller jobb? Hvordan er trafikkbildet? Kjøretimene i ettermiddagstrafikken setter en del begrensninger på både øvingsområdet og effektiviteten i timen. Kjøretimer seint om kvelden gir mindre muligheter for å trene på effektiv samhandling og trafikkavvikling. Fortvil ikke, vi finner alltid en løsning sammen!

Vi håper og tror du vil trives hos oss på Skagen Trafikkskole. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe vi kan hjelpe deg med! Velkommen til oss!

  Kontakt oss

  Hvilken avdeling gjelder det:
  StavangerSandnes

  Hvor har du hørt om oss ?
  GoogleFacebookInstagramTv-vestFerjeHjemmesideVennerAnnonseAvis

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.