fbpx Skip to content
Ring oss for en hyggelig prat. Stavanger: 51567310 - Sandnes: 51662184

Gratis ledsagerkveld

Vi ønsker å invitere deg som skal være ledsager under øvelseskjøring, til en ledsagerkveld hos oss på Skagen Trafikkskole. På denne kvelden vil vi informere om føreropplæringen, øvelseskjøring og mengdetrening. Vi setter også av god tid til «eventuelt».
Ledsagerkvelden er et gratis og uforpliktende tilbud. Du vil få utdelt L og ekstraspeil til ledsager. Varighet på kvelden er ca 2 timer.

Mange venter med å ta kontakt med en trafikkskole til de nærmer seg 18 år. Av flere årsaker kan det være en god idé å starte denne prosessen noe før. For å bli en dyktig bilfører kreves det omfattende trening og erfaring. Det første året man har førerkort er man særlig utsatt, mye på grunn av lite kjøreerfaring. Hva med å være på førerprøvenivå ved fylte 17 år, få et år mengdetrening privat og så ta førerprøven? Gevinsten er en fører med et års erfaring istedenfor en fører uten særlig erfaring. Tryggere for alle parter. Flere gulerøtter finnes for den som vil starte tidlig. Ved å spre opplæringen over tid fordeler man eventuelt fravær fra skole over en lengre periode, man får tid til nødvendig egentrening privat og ender med færre kjøretimer, du kan spare penger på forsikringen dersom ditt forsikringsselskap har ordninger for dette. Ses vi? Kaffen er klar!😊

Påmelding skjer ved å ringe oss på tlf 51 56 73 10, kontaktskjema under, eller du kan også melde deg på via vår nettside.

  Kontakt oss

  Hvilken avdeling gjelder det:
  StavangerSandnes

  Hvor har du hørt om oss ?
  GoogleFacebookInstagramTv-vestFerjeHjemmesideVennerAnnonseAvis

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.